Om Mig

ANNICA NORDLÖF

För Kropp & Själ


UTBILDNING / KURS

                          MITT MISSION:

ALLA KAN HELAS & GE LJUSET VIDARE!!

- Dipl. Medicinsk Massageterapeut  (Svenska Hälsoteamet)

- Zonterapi, grundkurs (Axelssons)

- Positional release (PRT)                         

- Smärtlindrande massage för ex.  Fibromyalgi                           

- Fördjupning i långvariga smärtsymptom  & triggerpunkter         

- Avancerad & Intuitiv massage     

- Hot Stone massage                       

- Regndropps massage                           

- Reiki Master samt Usui Holy fire

- Healing fördjupning

- Kristall Healer

- Medium

- Ört & Näringsterapeut (FytoTerapeut)

-Spirituell Hypnos & Regressions Terapeut 

Efter att ha levt i ett upphottat tempo, dvs stressigt liv med både arbete & privat med fel tänk, kost osv fick jag år 2010 sadla om till Hälsobranschen pga utbrändhet. 

Jag började min resa genom att arbeta på ett Healingretreat I Schweiz (med min gamla hotell/restaurang erfarenhet i bagaget) 

Där fick jag upp ögonen för vad vi alla människor innerst inne egentligen alla vill ha!                                                                                      Lugn & ro, leva i kärlek både till sig själv & andra. Men att vi alla pga olika omständigheter i livet kanske inte funnit de hjälpmedel eller kunskap för att kunna göra det fullt ut. 

 

En lång resa började med att börja titta innåt istället för utåt (som är så vanligt för oss flesta idag), dvs om jag börjar med 1 förändring (att förändra mig själv) så kommer de yttre omständigheterna bli så betydligt mycket enklare. En tuff & inte alltför glamorös inåt-resa började..beroende på hur mycket bagage vi samlat på oss ( & jag hade samlat på mig en del:)

 

Jag fick upp ögonen för hur jag på riktigt kunde hjälpa människor till att må bättre (vilket min falska illusion innan hade varit genom att ge utomordentlig service i arbete), så Hälsoresan började där & efter det har jag haft eget Spa, gått div utbildningar för vidareutveckling, jobbat & jobbar fortfarande med mig själv (vilket är ett viktigt projekt för oss alla människor att inte glömma göra varje dag:)  

 

Men i sökandet: Glöm inte att det inte finns någon som är totalt upplyst...så lita inte för mycket på folk som tror de är orakel, utav lev i sannlighet med dig själv! Lyssna på din egen röst (& då inte ditt ego, utan själ:) Alla är vi här för att lära leva i kärlek & att vara våra bästa Jag!! 

 

Då blommar livet!

 

Varma hälsningar/

Annica

Copyright @ All Rights Reserved