Prislista & Behandlingar


För Kropp & Själ

ANNICA NORDLÖF

 

ALTERNATIVA BEHANDLINGAR

 

Healing Massage (Inkl Chakra Balansering)  

60 min - 780kr  Helkropp - baksida 

90 min - 1099kr  Helkropp  -från Topp till Tå (inkl. Fötter, Händer, Skalp & Ansikts massage) 

                               

Behandlingen börjar med intuitiv massage för att släppa på muskelspänningar och avslutas med healing och balansering av kroppens chakran.  Genom helande energi och massage mjukar jag upp dina muskelspänningar och öppnar upp energiblockeringar i din kropp och ditt sinne.  Jag jobbar med att knåda muskler, men jag jobbar också med dig på energinivå för att hjälpa dig medvetandegöra och släppa spänningar/rädslor/beteenden & smärta. Avslutas med chakrabalansering som innebär en balansering av kroppens 7 olika stora chakra. Att gå igenom svåra saker i livet utan att bearbeta händelserna kan leda till en blockering i ett chackra. Med pendel känner jag in obalanser i de olika chakra där jag frigör blockeringar för att sedan stärka upp området. Medialt coachande samtal under alt. efter behandlingen.

 

                                   *********************************


Reiki Healing

30 min - 540kr       

60 min - 780kr    

                                   

Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg,oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem.

Vid behandling är du fullt påklädd och ligger på en behandlingsbänk. Jag placerar mina händer på eller strax    ovanför din kropp i olika positioner. Via mina händer låter jag sedan reikienergin flöda in i din kropp. Många        upplever värme, kyla, tryck eller pirrningar där händerna hålls eller på andra ställen på kroppen. medans andra inte känner något alls.

Reikienergin flödar till de områden som behöver den bäst för tillfället och därför behöver utövaren inte ställa      diagnos eller veta vad som behöver helas. Energin söker sig automatiskt till obalanser och sjuka vibrationer i    kroppen. Det går inte att bestämma resultatet i förväg, men du kan alltid lita på att det som kommer är rätt för just dig. Kroppen helas genom att de blockerade delarna laddas med positiv energi.                                            Frekvensen på kroppens energier höjs och negativ energi upplöses och försvinner.

På så sätt renar Reikin energibanorna och låter livskraften flöda fritt.

När energin åter flödar utan blockeringar får kroppen chans att läka sig själv.                                                        Avslutas med chakrabalansering som innebär en balansering av kroppens 7 olika stora chakra.                          Att gå igenom svåra saker i livet utan att bearbeta händelserna kan leda till en blockering i ett chackra.              Med pendel känner jag in obalanser i de olika chakra där jag frigör blockeringar för att sedan stärka upp området.  

Medialt coachande samtal under alt. efter behandlingen.   

                                                                                   

(Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket)

 

                                 *********************************

 

 

AVSLAPPNINGS MASSAGE

 

Anti-stress Massage 

75 min - 960kr   

     

En lugnare & lite mjukare helkroppsmassage som mjukar upp muskulaturen & ökar blodcirkulationen samt ger en skön & djup avslappning.

Helkropp inkl. Händer, fötter, skalp & ansiktsmassage


                                 *********************************


Hot Stone Massage 

75 min  - 960kr    

   

Med hjälp av härligt varma lavastenar och varm olja får du en härlig massage där värmen från stenarna ger dina muskler djup avslappning och hjälper till att lindra stress och spänningar.

 Denna massage skapar en känsla av balans och harmoni, en helhetsupplevelse för alla sinnen.

                   

                            *********************************

 

Regndropps Behandling 

90 min -1099kr (Inkl.30 min Massage) 

120 min -1450kr (Inkl. 60 min Massage)  


En rogivande, terapeutisk och väldoftande Aroma-behandling med eteriska oljor som rensar kroppen från toxiner, stärker immunförsvaret, nervsystemet, rensar ryggraden från bakterier, virus & inflammationer & minskar stress. Endast 2% av jordens eteriska oljor är terapeutiska och det är bl a Young Livings oljor som jag använder mig av.Jag kombinerar här appliceringen utav oljorna med 30 min välgörande massage.                                                                     

De nio eteriska oljorna appliceras först under fötterna och sedan masseras de in på ryggraden följt utav en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.                                 

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.          Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ & varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar också kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ.                                                                                          Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

 

                                      *********************************

 

AYURVEDISK BEHANDLING

 

Udara - En Behandlingskur för Magbesvär

60 min -  780kr


En holistisk mag-behandling som syftar till att understödja normala funktioner i mage och tarmar; lindrar orolig mage och uppkördhet m.m. Samt stärker huden kring mage och midja och ökar dess spänst och kompakthet.

 

Behandlingen stärker kroppens normala tarmfunktioner och förebygger förstoppning, tryck mot ryggslutet och ryggont. Stödjer kroppens normala cirkulation, tonar muskler i buk och midja samt bidrar till minskad spänning i magen. Udara gynnar också kroppens normala fysiologiska aktivitet i tarmen. Hemligheten är en synergi av guaranaextrakt, med tonande egenskaper, och en blandning av eteriska oljor som lindrar bukens spänningar och uppblåsthet, som t ex basilika (kramplösande), fänkål (lindrar uppblåsthet), mejram och ylang ylang (rogivande och lugnande egenskaper).

 

                                       *********************************

BARN / UNGDOMS MASSAGE

 

Barn Massage  8-12ÅR,                       

30 min - 320kr     

                                   

Massage har visat sig vara en enkel väg till att förbättra minnet och koncentrationsförmågan.

Problem med aggressivitet, stress, sömnlöshet och oro i skolan har visat sig minska påtagligt när barn får massage. Här får barnet en halvtimmes mjukare massage av det området som hen behöver, alt. helkropp vid avslappningssyfte.

Målsman följer med och vi pratar lite tillsammans, sen får målsman välja att vara kvar inne i behandlingsrum eller gå ut & vänta.


                                      *********************************


Ungdoms Massage 13-17ÅR,             

30 min - 350kr       

                                     

Idag tränar många barn mkt och många sitter med sina surfplattor och telefoner. Det kan uppstå spänningar & stress hos ungdomar likaväl som för oss vuxna. Här får ungdomen en halvtimmes mjukare massage av det området som hen behöver, alt. helkropp vid avslappningssyfte.

Målsman följer med in och vi pratar lite tillsammans, sen får målsman välja att vara kvar inne i behandlingsrum  eller gå ut och vänta. 

 

                                       *********************************


 

FIBRO MASSAGE

 

60 min - 780kr

90 min - 1099kr


Fibromassage är en speciellt anpassad mycket mild massagemetod med varm olja &

NBE Värme för dig med Fibromyalgi & smärtkänslighet.

 

Fibromassage har följande effekter:

- Ger smärtlindring och avspänning

- Ger mindre stelhet och trötthet

- Ökar blodcirkulationen


                                      *********************************

 

GRAVID MASSAGE

 

30 min  - 540kr  (Halvkropp)

60 min  - 780kr  (Helkropp)    

                   

En gravidmassage anpassas till den gravida kroppen och till just dina besvär. Många upplever trötthet och spänningar i ryggen då hållningen förändras som en följd av att magen växer.

Svullnad i händer, ben och fötter minskar även med den avslappnande. massagen. En mjuk och avslappnande massage, liggandes på sidan som löser upp dina spänningar & som hjälper till att förbereda dig på det som komma skall.                     

(Gravidmassage ges efter v.12)

 

 

                                     *********************************

 

 

MEDICINSK MASSAGETERAPI

 

Medicinsk Massage 

30 min - 540kr      

En mer problematik inriktad behandlings session för ex. onda axlar, nackspärr, trött rygg,

huvudvärk, tennisarmbåge mm

 

Medicinsk Massage 

60 min  - 780kr    

Helkroppsmassage där vi går igenom hela kroppen. Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder.

 

Medicinsk Massage

90 min - 1099kr      

Helkroppsmassage - från topp till tå.

Här går vi igenom hela kroppens baksida & framsida, ink. Händer Fötter, Skalp & Ansikts-massage.

 

 

                                   *********************************


 

NBE DJUPGÅENDE VÄRME MASSAGE


30 min - 680kr

60 min - 980kr

90min - 1480kr


En banbrytande Massage metod med Djupgående värme effekt med hjälp av ljummen applikator kombinerat med Djupgående massage mot spända och stela muskler som gör att din massage behandling får en upp till 4 ggr så mycket mer Effektiv, Skönare & Kortare behandlingstid än vanlig Klassisk massage!

 

NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar

 

Effekter av Behandlingen:

- Går djupare ner i vävnaden

- Reducerar värk i spända muskler redan från 1:a

  behandlingen

- Förbättrar syreupptaget i celler/muskler & främjar

  lymfsystemet

- Minskar fria radikaler med 7%

- Ökar blodcirkulationen i musklerna

- Startar kroppens egna läkningsprocess

- Reducerar inflammation

- Kraftigt förkortad behandlingstid & bättre resultat

 

Jag arbetar växelvis med NBE apparaturen och manuell djupgående massage.

 

(Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.)

 

Nutiden & Framtidens Massage Terapi!

 

                              *********************************

 

MEDIAL VÄGLEDNING / RÅDGIVNING

 

30 min - 500kr

60 min - 800kr


Som Medial (dvs mellanlänk mellan andevärlden & här) ger jag dig mediala svar på dina innersta frågor.
Jag arbetar uppkopplad gentemot ljuset/änglarna & förmedlar endast de budskap som gynnar din ljusa väg framåt!

Alla har vi perioder i livet som är lite svårare än andra (oxå kallat vägskäl) & jag kan hjälpa dig genom kanalisering med ljuset/änglarna att se hur du ska komma vidare.
Ibland kan även nära/kära komma igenom med budskap om det är ngt som gör dig gott, då jag endast släpper igenom de som vill förmedla budskap som gynnar din väg!

Jag avslutar alla mina samtal med hur du ska komma in på din ljus-väg igen & hur det ser ut & ungefär när!:)

 /Varmt Välkommen på Behandling!

Copyright @ All Rights Reserved

Adress: Östergatan 7B , 211 25 Malmö  (Sankt Gertrud - vid Caroli)

E-post: info@annikanordlof.info  Tel: 0709-20 45 71